5 Eylül 2012 Çarşamba

Hibe krediler e-kitap

Hibe krediler e-kitabı nedir ?
Hibe krediler e-kitap ile geri ödemesi olmayan hibe kredileri nasıl alınacağını adım adım anlatan ve kosgeb veri tabanına nasıl kayıt olacağınızı ve hibe kredi başvurusu nasıl yapılır ve hibe kredinizin onaylanması için olmazsa olmaz çok önemli sırları vererek size danışmanlık yapan bir başucu rehberi diye tarif edebiliriz.

Hibe krediler e-kitap'ta ayrıca Kosgeb hibe kredileri ve Avrupa birliği hibe kredileri ,avrupa birliği hibe,ab hibe projeleri,ab hibe proje, kadın girişimci hibe kredisi nasıl alır gibi konu başlıklarınıda bulabilirsiniz.

Projelerinizi gerçekleştirmek isteyenler,yeni biri fikri olan girişimciler ve işini büyütmek isteyen kobiler ;
hibe kredi alım klavuzu, hibe krediler rehber kitabı
Hibe krediler e-kitap
Hibe krediler e-kitap ile hayatınızda bir dönüm noktası olabilecek bir fırsatı yakalmak için bu rehberi mutlaka okumalısınız ve uygulamalısınız. Hibe kredi almak için herşeyi tüm detaylarıyla bilmelisiniz. Aksi takdirde hibe krediniz onaylanmaz ve tekrar başvurunuz kabul edilmez!

Hibe krediler e-kitabı aldığınızda ayrıca ücretsiz danışmanlık hizmeti verilerek aldığınız hibe kredinizden herhangi bir talepte bulunulmuyor. Yani danışmanlığı ücretsiz olarak alıyorsunuz.

Hibe kredi başvurusu yapmadan önce Hibe krediler e-kitap kullananlar,2011-2012 yılında Kosgeb girişimcilik programı ile milyonlarca TL hibe aldı ve yüzlerce girişimci iş planını destekledi.
Hibe krediler kitabı pdf formatında dijital bir e-kitab olduğu için saat gecenin 3ü bile olsa hemen bilgisayarınıza indirerek okumaya ve uygulamaya başlayabilirsiniz.

Ürün Fiyatı:89 TL

Ürün sayfasını ziyaret etmek için tıklayınız


6 yorum:

  1. Devletin verdiği 27 binlira olan hibe kredi oranını yükseltti 30 bin tl ye çıkarttı.

    YanıtlaSil
  2. Hibe için nereye basvurmaliyiz yardımda bulunabilirmisiniz

    YanıtlaSil
  3. Nereye basvurmaliyiz bir bilgi verirmisiniz lütfen

    YanıtlaSil
  4. HİBE e-Kitap kitap açılmıyor nasıl açabilirim

    YanıtlaSil
  5. e-kitap hibe krediler kitabını açamıyorum lütfen yardımcı olurmusunuz acil

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hibe krediler kitabı güncellendiğinden dolayı satışta değildi.Şu anda güncellenerek tekrar satışa çıkmıştır.Resmi sitesi:Hibe Krediler Dijital Eğitim Kitabı

      Sil