4 Eylül 2012 Salı

Eski Erkek Arkadası Geri Kazanma Formülü Kitabı

Eski erkek arkadaşı geri kazanma formülü
Sizi terk eden eski erkek arkadasınızı geri kazanmanın en hızlı ve kolay yolunu bu kitaptaki hiç kimsenin bilmediği gizli bilinçaltı formüllerle öğreneceksiniz.
Eski Erkek Arkadaşı Geri Kazanma Formülü  kitabını kısaca özetleyecek olursak,erkek pisikolojini ve bilinçaltı teknikleriyle sizi terk eden yada ayrıldığınız eski erkek arkadaşınızı veya sevgilisini geri kazanmak isteyen sadece bayanlara yönelik hazırlanmış pdf formatında bir kitap olması.
Eski erkek arkadaşınızı yeniden elde edin..Eski erkek arkadaşı geri kazanma formülü kitabında kafanızı karıştıracak yüzlerce sayfadan oluşup işe yaramayan hiçbir bilgi bulunmuyor  tamamen bilimsel metotlarla ve herkesin çok rahat anlayabileceği şekilde onu nasıl geri kazanacağınızı adım adım anlatılıyor.

Bu kitapta anlatılanların tamamı, eski erkek arkadaşı kısa sürede geri kazanmak için birebir gözlem, deneyim, ve araştırmalara dayanarak, sıradan bayanların bile kolaylıkla uygulayabileceği şekilde hazırlanmış ve ilişki koçları tarafından pahalı seanslarda öğretilen bu bilgileri, internet kullanıcılarına oldukça uygun bir ücret karşılığında sunulmuş.
Bu kitaptaki taktikler, hemen hemen her bayan tarafından kolaylıkla uygulanabilen basit ama etkili psikolojik taktiklerdir.Onu geri kazanmak için sizin tek ihtiyacınız olan şey, onun psikolojisini etkilemektir. Bunun içinde “Eski Erkek Arkadaşı Geri Kazanma Formülü Kitabı”, size en büyük desteği veriyor.

Ürün Fiyatı:39 TL

Ürün sayfasını ziyaret etmek için tıklayınız




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder