15 Eylül 2012 Cumartesi

Google Kazançları Kitabı


Musa Erdoğmuş Google Kazançları Kitabı

İnternetten Para Kazanma Teknikleri hakkında yazılmış En Geniş Kapsamlı Eğitim Setidir. Google Kazançları kitabı, minimum bir gayret ile maksimum kazanç elde etmenin yollarını öğretiyor.Bu konu ile alakalı sadece Türkiye'de degil, dünyada sayılı kaynaklardan birisi Google Kazançları kitabıdır.Google kazançları kitabını Musa Erdogmus isimli bir Türk girisimci hazırlamıştır.
Google kazançları kitabı sürekli güncellenmekte ve Türkiye'de bu kitap sayesinde her ay binlerce dolar gelir elde eden insan bulunuyor.
Google Kazançları Kitabı resmi sitesini incelerseniz insanların kazandıkları para makbuzlarını ve videolarını inceleyebilirsiniz.
Google Kazançları Kitabı, sıradan bir internet kullanıcısının sıfirdan internet işini kurmasını ve bu işi ögrenmesini hedef almıştır.Google kazançları kitabındaki bazı konu başlıklarıysa şöyle;

İnternet Affiliate Programı Nedir?
Click Bank Nedir?
Google Adwords Nedir?
Google Adwords Nasıl Çalışır?
Google kazançları kitabı
Neden Adwordse Odaklanıyoruz?
Bu bana Nasıl Para Kazandırır?
Google Kazançlarının Başarı Formülünün Taslağı
Kaliteli Ürün Seçimi
Yüksek Kazanç
Affiliate Programlar Bulmak
Adwords Kampanyalarını Düşük Maliyette Hazırlama
Google Adwords Hesabı Nasıl Açılır? ve daha birçok konu bulunuyor.

Google kazançları kitabında en temel bilgilerden en detay bilgilere kadar para kazanmak için bilinmesi gereken tüm konular mevcut. Kitap kritik noktalarda resimli anlatımlarla okuyanın işini kolaylaştırıyor ve sistemin işlemesini sağlayan püf noktalarını sizinle paylaşıyor. Size kalan sadece kitabı acele etmeden okuyarak anlatılanları adım adım uygulamak.
Google kazançları kitabı resimli kitap ve videolardan oluşuyor.
İnternetten gelir elde etmeyi ciddi anlamda düşünen herkesin içinde netten para kazanmanın gizli formüllerini bulunduran bu kitap hayatınızı değiştirecek.
Google Kazançları Rehberi dijital bir e-kitaptır. Anında download ederek kullanabilirsin.
Ürün Fiyatı:90 TL

Ürün sayfasını ziyaret etmek için tıklayınız

1 yorum:

  1. Google kazançları kitabını para verip alanlardan biriyim. aslında bu kitap ticaretin genel mantığını kapsıyor. benim işime yaradı. ilk zamanlar alışmakta zorlandım uygulamaya ancak sonrası yaptığınız reklam yatırımı düzeyinde kazanç sağlıyorsunuz. gerçekten emek verilmiş. hala yazarı musa beyle irtibat halindeyim. meşgul olsa bile mutlaka sorularımı yanıtlıyor, yardım ediyor.

    YanıtlaSil