23 Ekim 2012 Salı

XTicaret

Xticaret üyeliği için tıklayın

Xticaret nedir? 
E-kitap ve yazılım gibi, dijital ürünler ve fiziki ortamlarda kullanılabilecek ürünlerinde satış ve pazarlamasının gerçekleştirildiği, ülkemizdeki ilk ve tek internet pazarlama platformudur. Xticaret, ürün sahipleri ile Satış Ortaklarına yani Affiliatelere hizmet vermektedir.
Peki bu ne demek?

Xticaret
İlk olarak Xticarete üye olursunuz. Xticarette bulunan tüm ürünlere satış ortağı olup satış yapmaya başlayabilirsiniz. Yaptığınız her bir üründen %30 ila % 75 arası kâr alabilirsiniz.

Üye olduktan sonra, XTicaret Kategorilerden ürün seçerek satış yapmaya başlayabilirsiniz. XTicaret üyelik işleminin hemen ardından istediğiniz sayıda ürüne Satış Ortağı olabilirsiniz.


XTicaret'e üye olduğunuzda, satışı yükselen ürünleri ve yeni eklenen ürünleri, xticaretin web sitesi üzerinden sizler için hazırlanan listelerden kolayca izleyebilirsiniz. Bu şekilde, kendinize ait bir ürün grubu oluşturarak kısa sürede yüksek gelir hedeflerinize ulaşabilirsiniz.
XTicaret'e ürün sahibi olarak da kayıt olabilirsiniz. XTicaret üyeliğiniz aracılığı ile yüzlerce Satış Ortağının (Affiliate) ürününüzü satmasını sağlayabilirsiniz. Reklam, pazarlama, personel masrafları yapmadan ve daha az zaman harcayarak satış hedeflerinize daha kısa zamanda ulaşabilirsiniz.

XTicaret'e hem Satış Ortağı olarak, hem de X Ticarette Ürün Sahibi olarak gelirinizi artırabilirsiniz. Bir haftada binlerce TL kazanma olanağı sunan XTicarete çok kısa bir sürede kayıt olabilirsiniz.

XTicaret sitesine, ilk üyelik sırasında 'tek seferlik' ödeyeceğiniz 20 TL' lik düşük bir kayıt ücreti ile hemen katılabilir ve gelir elde etmeye başlayabilirsiniz.
Xticaret Üyelik Fiyatı:20 tl

Xticaret sayfasını ziyaret etmek için tıklayınız



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder