25 Kasım 2012 Pazar

Evliliği kurtarma formülü

Evliliği kurtarma formülü kitabı

Evliliği kutarma formülü e-kitabı, evliliğinizi nasıl eski rayına oturtabileceğinizi ve aranızdaki bağı nasıl tekrar kuvvetlendirebileceğinizi anlatan harika bir kitap. Bu kitabı satın aldıktan sonra öğrendiklerinizi uygulayarak eşinizle aranızdaki bağı tekrar kuvvetlendirecek ve ayrıca evlilik esnasındaki krizlerin çözümünü de bu kitaptan öğreneceksiniz. Evliliği kurtarma formülü kitabındaki özel bilgilerle evlilik yaşamınıza tekrar heyecan getirecek, evliliğinizi çok daha renkli hale getirerek evliliğin sürmesini sağlayabileceksiniz.
TAVSİYE
Evliliği kurtarma formülü kitabı

Senelerce aynı yastığa baş koyduğunuz eşinizden boşanıp evliliği sonlandırmak veya evlilik danışmanlığına gitmek gibi maliyetli yöntemler denemek yerine, kötüye giden evliliklerini kurtarmak isteyen hanımlara özel hazırlanmış “Evliliği Kurtarma Formülü” isimli kitaptan yararlanabilirsiniz.
Evliliği Kurtarma Formülü” isimli kitap ile en kolay ve  hızlı bilinçaltı tekniklerini kullanarak, kötü giden evliliğinizin feraha çıkmasını sağlayabilirsiniz.
“Evliliği Kurtarma Formülü” Uzun gözlemler, araştırmalar ve tecrübeler sonucunda hazırlanmış ilişki doktoru bir rehberdir.

Bu kitaptaki bilgilerle evliliğe her iki cinsin perspektifinden bakma şansı elde edeceksiniz. Toplam 20 bölümden oluşan bu başucu kaynağının her bölümünde, evlilik ile ilgili problemlerin hem erkek hem de kadın açısından nasıl göründüğüne dair bakış açısına sahip olacaksınız. Evliliği Kurtarma Formülü Kitabında, “zayıflayın, güzelleşin, eşiniz size geri dönsün” gibi sıradan taktikleri değil, eşinizin bilinçaltını etkileyerek evliliğinizi kurtaracak % 100 yararlı bilgilerden bahsedilmektedir.
Evliliği kurtarma formülü pdf formatında dijital bir e-kitaptır.Gece saat 3 bile olsa hemen bilgisayarınıza indirerek okumaya başlayabilirsiniz.
Bu  kitaba sahip olmak için ödemeniz gereken miktar kısa bir süre için sadece 39 tl + kdv. Bu harika kitabı satın aldıktan sonra ise teşekkür edecek ve minnet duyacaksınız.
Ürün Fiyatı:46 TL

Ürün sayfasını ziyaret etmek için tıklayınız